Followers

Saturday, October 31, 2009

30. syed akhmal.

saya : kalo smpt esok kite g karnival sua rasa tv9 kt stadium tu eh..mane tau leh jumpe fahrin ke..hehe

encik kekasih : ok..td kan abg jumpe dafi..diaorg sumer tido kt regency hotel ni..

saya : alaaa..dafi tak hensem..haha..fahrin lg hensem..tak jumpe die ke..

encik kekasih : tak jumpe..tp ade sorang lg artis hensem..

saya : sape??

encik kekasih : syed akhmal..

saya : haha..!!

syed akhmal merangkap encik kekasih saya..mmg selalu perasan die hensem..saya layankan je..muahaha! adehhh laaaa..syed akhmal oh syed akhmal...

****mmg sgt suke berangan2 nk jd superman****

Wednesday, October 28, 2009

27.mode:in love


lagu yg saya rasa sangat evergreen. tak jemu2 saya dengar dari dulu. rasa happy bila dgr lagu ni walaupun tgh sedey. kiss me by sixpence none the richer.

kiss me

Kiss me out of the bearded barley

Nightly, beside the green, green grass

Swing, swing, swing the spinning step

You wear those shoes and I will wear that dress.

Oh, kiss me beneath the milky twilight

Lead me out on the moonlit floor

Lift your open hand

Strike up the band and make the fireflies dance

Silver moon's sparkling

So kiss me.

Kiss me down by the broken tree house

Swing me upon it's hanging tire

Bring, bring, bring your flowered hat

We'll take the trail marked on your father's map

Oh, kiss me beneath the milky twilight

Lead me out on the moonlit floor

Lift your open hand

Strike up the band and make the fireflies dance

Silver moon's sparkling

So kiss me

26.sungguh


sungguh hanyalah dirimu yg aku cintai

dan sungguh ku kan disisimu hingga aku mati

Wednesday, October 14, 2009

16.cerita cinta. *wink*

dear diary,

awal sy bgn dan online pagi ni..pas antar adik g skolah td, trus rase nk menulis sumthing kt sini..hehe..sy nk menulis sesuatu yg saya tanak lupa..ye la,mane tau bile da tua nnt da mula nyanyuk ke,bile bc ni mungkin akan bt sy gembira..ape sy melalut ni..isk.isk..

sy kenal dgn encik kekasih sy bulan februari 2007..mase tu die exchange student kt Finland dn sy kt tanah air tercinta ni [hehe]..kitaorg kenal kt FRIENDSTER oke. yg peliknye mase kt Malaysia takde plak nk terjumpe. isk..isk..kenal sbg kawan biasa, sekadar teman berkongsi masalah tp akhirnya timbul rase syg..

penah satu masa, kt motor saya tiba2 ade org sangkut plastik yg ada sekotak besar air soya..masa tu die masih lg di Finland..penah  die berjanji nk belanja sy air soya..sape pulak yg tau saya tinggal di kolej mana dan tau plak yg tu motor saya..isk..isk..padahal saya tak penah bgtau pun die kt mane hostel sy..hehe..and kredit to ANGAH (kakak encik kekasih) selaku penyiasat dan penyangkut air soya tu..hehe

12 jun 2007

kami jumpa bt pertama kali di Johor ms die praktikal di Senai.. sy bawakan dia kek coklat [his feveret] khas dari Kedah dan hasil air tgn sendiri oke.hehe..die mmg suke mkn kek coklat. kan dear? =) i still remember your only feveret..hope smpai tua sy takan lupa..kami mkn di The Beach, Danga Bay..angin mlm,tepi pantai and kt meja tu elok plak ade candle..isk..mmg mud romantik la mse tu..encik kekasih tny sy,

Yana, sudi tak awak jd girlfriend sy dan insyaAllah jd ibu kepada anak2 sy satu hari nnt?

and you can guess rite what is my answer..hehe!dan alhamdulillah smpai sekarang saya masih sayangkan dan cintakan die.dan harap perasaan ni akan kekal hingga hujung nyawa sy..kami mengharungi mcm2 dugaan dan itu semua sebenarnya mematangkan diri masing2..bt Syed Akhmal, u'r the reason for my smile..

p/s : i love you. (*_^)

 

Blog Template by BloggerCandy.com