Followers

Sunday, April 25, 2010

111.misi tu selesai.

hello peeps ;p

oh semalam hari yg sgt indah ;p 

smlm i dan encik kekasih ke alor setar dalam misi kami sebagai ring hunter. ewah! haha..hunter la sgt kan..so singgah mkn tgh hari kt umah mama..hmmm..nyum nyum dpt la mkn my feveret gulai kacang buncis dan udang..mmg marvellous. encik kekasih smpai tmbh nasi. sian dia..dia ckp da lama tak mkn nasi kt umah..rindu nk balik johor eh syg? ;p tu blm abah lg, smpai tmbh nasi 3 kali ..happy kot sbb mkn ramai2..slalunya kt umah tinggal abah, mama and my youngest brother. oh!

sebelum smpai umah mama, singgah kt kedai hp untuk baiki hp i. da rosak tau! da tak leh hidup. syg gila hp tu sbb tu hasil duit raya + duit simpanan..harap2 nnt dpt la org tu baiki. cik hp, take care okeh! then singgah (byknye persinggahan) kt TM, nk batalkan akaun streamyx sbb kt umah tu mama and adik da guna broadband. sorang satu ok. sorang maxis, sorang celcom. ni semua penangan farmville. hahah..adoiyaiii!

lepas singgah umah, trus la kami menuju kt target. kedai emas la! =) woman feveret place..kan kan kan? haha..agak nervous jugak sbb tak sangka akhirnya kami akan melangkah ke 2nd step..alhamdulillah. Moga Dia mudahkan segala urusan kami nnt. Amin!! 

i kurang berkenan dgn emas putih. nasib baik sependapat dgn encik kekasih. tq abg! ♥ ~~ so mmg mata dok tgk emas kuning je la. bg i,emas kuning nmpkcantik di jari dan klasik. pendapat i la kan..setiap org kan ada pandangan masing2 :) and lagi satu tak berapa minat dgn yg diamond seketul tu..hehe..suke yg diamond kecil2 and comel2 je. ;p oh nasib sungguh baik sbb ade yg berkenan di hati..suke suke! mula2 mmg ingat nk beli cincin utk tunang je without the risik one. tp sbb budget encik kekasih masih ade, so i pun mengambil inisiatif untuk membeli cincin merisik jugak. just a simple one. but i like it! yeay! mission completed! tq so much sayang..it just a two little things, but it means a world to me!

lepas tu, misi mencari kemeja encik kekasih pulak. rupanya cari baju diaorg lg susah dari cari bj perempuan! oh pengalaman baru ni..mmg smpai lenguh2 kaki jalan..smpai merajuk2 jugak la.hehe..ssorry syg! nasib baik la akhinya ade jugak yg berkenan di hati.. :)

mase kitaorg kt shopping complex tu, ade cabutan bertuah ape tah. so ad la Adibah Nor. mmg sgt comel and suara masa dia nyanyi mmg sama mcm dlm album. hehe..mcm pernah beli je album dia. maksud i, kan ade jugak artis yg nyanyi live tak best langsung. tp dia nyanyi mmg best! lepas tu nmpk adibah noor da nk balik da..tanak la lepaskan peluang amik gmbrr dgn die! boleh tak mcm tu..haha..so mula2 turn i amik gmbr ngan dia and encik kekasih yg tolong snap. lepas tu encik kekasih pun mau jugak..haha..and u all tau adibah nor cakap ape? haha..dia ckp benda yg buat i senyum smpai telinga and senyum sorang2 ..haha..dia ckp kt encik kekasih, "amboi, comelnya isteri.." ...OMG!!

 

Blog Template by BloggerCandy.com