Followers

Tuesday, November 30, 2010

146.untuk bakal isteriku.. :)

hello hello!

rajin pulokss i hapdate blog semenhak dua menjak neh..hehe..rasa bersalah sebenarnya sbb biar je blog ni bersawang..heee! 

oh hari ni i nak cerita apa impian my future hubby..impiannya simple, cuma i yg nak merealisasikan impian tu perlu lebih berusaha keras! yeahhhh..hehe..dia nak i masak selalu lepas kawen nnt! haha..i know i know..mmg sepatutnya semua isteri masak utk suami kan? but utk org mcm i yg jarang jarang, kadang kadang je masuk dapur, usaha perlu dipertingkatkan lagik..! i pun dah bertekad utk belajar masak supaya suami i nnt syg kan i..org kata, nk pikat hati suami, kena la pikat perut dia dulu..kan? so i ada lebih kurang 6 bulan untuk belajar semua tu..! 

dia pun da belikan i buku resipi u alsss..kelasss gitu..haha..doakan moga usaha i berjaya ya! :)

ok bai!

Monday, November 29, 2010

144.gud luck!

oh morning peeps!

awal online ari ni ya? hehe..kejab lg i kena jaga final exam students kt sini..to all my students;



GOOD LUCK!

p/s: takmo tiru tiru ya..
ok bai!

143. quickie!

quick update!

hye awak awak semua..hehe..i da tukar layout blog yg dah berhabuk ni..amacam? rasa mcm kelam la pulak..hehe..bukan apa, nk ambik aura my wedding theme..ya aa awww! :) ok da nk tido..jumpa lagi nnt ya!

ok bai!

Sunday, November 28, 2010

142.takkan pernah ada

ku ingin kau tahu isi hatiku

kaulah yang terakhir dalam hidupku

tak ada yang lain hanya kamu

takkan pernah ada..

ok bai!

Tuesday, November 9, 2010

141.huuuu..busy!

hai hai n helo helo!

da lama i tak update blog..busy sgt..i tgh marking lab report n lab test student..bila i da setel kan kerja i, i akan update ya..actually baru balik dari bandung! byk sgt kejadian yg jadi semasa nk pergi dan balik dari bandung..huhu..banjir dan letupan gunung merapi ~

byk sgt benda yg i buat 3-4 minggu sebelum ni..i akan update semuanya ya! tp tgk la teaser ni dulu ..heheh :)

 

Blog Template by BloggerCandy.com