Followers

Thursday, February 17, 2011

159.wedding card, done!

hai u alls! 

tgk ticker..100 days to go..masih dalam keadaan terkawal..belum bertukar menjadi bridezilla mahupun godzilla..hehe..

so, for wedding card, da tempah pun..masa cuti Maulidur Rasul baru2 ni, gigih amik flight dari Alor Star pegi KL..and balik mlm tu jugak..sbb esoknya keje..mmg penat yg amat..

kali ni, sesi rajuk merajuk kurang la skit berbanding kali pertama pegi kedai tu hari tu..haha..smpai tak leh nk decide nk amik yg mana satu..i suka yg lain, dia suka yg lain..last2 balik mcm tu je..heheh..so yg kali ni pegi, mmg dua2 sepakat la nk amik yg tu..bkn yg i suka, bkn yg dia suka, tp yang kite dua-dua org suke! adil kan? hehe..alhamdulillah..

settle bab tu..kitaorg tempah kad kahwin jenis poket..harga mmg la over budget skit tp sesuai dgn kualiti kad tu..hehe (ayat nk sedapkan hati).. haha..setakat yg kitaorg tgk kt area jln pudu tu, kalau jenis poket, mmg kt LH Creative murah la berbanding kedai2 lain..tp tu la, satu je, kedai tu mmg sentiasa ramai org and assistant cuma 2 org..apa la salahnya amik ramai skit pekerja..ye tak?

ok, till then, bye darls!


p/s: i lupa nk amik gmb kad tu..so tunggu sampai kad siap la ok? :)




Thursday, February 10, 2011

158.my wedding shoes

hai!

i da beli my wedding shoes! yay! finally jumpa jugak yg berkenan di hati..so as a plan, utk nikah, i nk guna kasut peep toe warna dark puple..susah rupanya nk cari kasut warna mcm ni..luckly i've found it..alhamdulillah..hehe..i beli kt pertama complex je, tade brand ape pun..murah je..ada less 70% kot kalo tak silap..dpt harga less than RM30! mmg dlm budget la kan..haha..

and utk kasut sanding pulak, i mg cari yg warna silver sbb baju sanding nnt ada jugak warna silver2 kt songket..beli di Summit Kluang price less than Rm100..tp kan, skrg ni i mcm nk pakai peep toe dark purple tu utk sanding jugak sbb terlalu suka..boleh mcm tu? ;)

Thursday, February 3, 2011

156.enjoy the little moments

mcm yg i janji, i tempek skit dulu eh kt sini gmbr mase prewedding hari tu..OMG sgt enjoy mase photoshoot tu! nnt la eh i citer..skrg kt jhr, rumah bakal mertua..hehe :)

 

Blog Template by BloggerCandy.com