Followers

Monday, November 14, 2011

Photoshoot for Syam Syais Wedding Planner :)

hello readers!

last two weeks, i got a message from my WP , i panggil dia Paksu, dia tanya mau tak jadi model utk photoshoot his bridal boutique? i was like OMG! hehehe..i ingat dia main2 tau..ye la i ni dah la montel lebih2 lg lps kawen ni..makan mmg susah sgt nk control..apa En. Hubby i makan, i pun makan sekali..heeee! opp melalut pulaks. ;) seriously i ingat main2 ke ape, then bila tanya dia betul2, mmg dia betul2 ajak i..hehe..i tanya En Hubby, yayy dpt greenlight..hehe..

tp dlm ms yg sama, i ada jugak terpikir, sesuai ke sbb bdn i bkn la bdn patung..patung XL bleh la kan..ahhaha! tp paksu berjaya yakinkan i utk terima je..so i on je la.. and paksu bagitau ada sorang lg model Nina ..sgt la cantik ok ini budak! hehe.. and i mmg rase sgt rendah diri sbb i tak cantik dan tak kurus! dang!! ;)

masa photoshoot tu seriously i mmg tak reti langsung nk buat pose apa..eheh..but then dengan tunjuk ajar from paksu n photographer, berjaya jugak la buat pinggang i tergeliat..ahah..cemana la agaknya model2 yg professional tu ye?

owh ya u can check this link as well.. Photoshoot Session 1 by Syam Syais Wedding Planner

so gambar2 kt bawah ni masa photoshoot tu :) enjoy ya! till then darls.. ;))














Friday, November 11, 2011

Babai!


I dah nk pegi kursus hari ni sampai la ahad ni..gonna miss u so much my dear hubby..and of course u too, readers! Mmuahh
posted from Bloggeroid
 

Blog Template by BloggerCandy.com