Followers

Monday, October 22, 2012

Hati berbelah bahagi :(

hello readers! :) Assalamualaikum..

i pun tatau ade lg ke yg bc blog yg bersarang ni..hehe..da lama sgt sgt tak menulis..eh menaip! skil pun dah tak mantop..haha..actually i sgt2 sedey skrg ni..sbb..i telah TERDELETE SEMUA GAMBAR dalam blog i ni..satu pun tak tinggal..semua termasuk header and so on..so semua post dah takde gmbr..yg tinggal cuma gmbr berwarna hitam yg ada simbol mcm no entry. SAD!

mmg kesilapan i sbb i terdelete semua gmbr kt PICASA..i tatau yg actually semua tu link ke blog i ni...nk add balik satu demi satu gambar mmg tak mampu dah..ada 200++ post kot..haha..

i ada terpikir nk buat blog baru..nk start something new since i skrg dah berubah status menjadi UMMI :) so what say u? nk buat blog baru or nk teruskan je blog sedia ada ni? please i need ur opinion / advices :)

my little Sharifah Qaseh Nur Aisya




 

Blog Template by BloggerCandy.com