Followers

Wednesday, August 27, 2014

Dah nak abis cuti!

As salam! :)

Alkisahnya cuti pantang bersalin dah nkabis..actually apply cuti sampai 11 sept, tapi sbb student baru dah nk register, so terpaksa la i masuk awal..insyaAllah on 2 september dah masuk keja..

Dah lama berkubang kt rumah dgn Qasif ni, mcm2 perasaan ada bila dah nak kena tinggal dia kt nursery..haha..nanti hantar satu nursery dgn Qaseh, senang mak nak hntr n ambil hari2..nursery pun lebih kurang 10 minit je from my office..

Sem depan i akan handle 2 subject..fundamental of engineering mechanics & soil mechanics..awwww mmg subject 'feveret' sgt soil ni bahahah..teringat lecturer yg ajar i soil diploma dulu, PM Jamilah Jaadil..apa khabar ye dia skrg?

Skrg duduk bertiga je dgn Qaseh & Qasif..my husband pegi meeting..kesian dia, demam..tp demi tugas, terpaksalah jugak kan..cpt sembuh k syg?

Till we meet again ya lovelies?

Xoxo
Puan Yana

2 Tahun.

As salam..masyaAllah..dah hanpir 2tahun rupanya i tak update apa2 kt blog ni ye..aduhai..puhh puhhh berhabuk tak hingat! Haha..

Banyak yg terjadi dalam 2 tahun ni..anak pun dah 2 org..hihi..alhamdulillah rezeki..i masih lg bekerja di UniMAP sbg pendidik..sape student i sila angkat tgn!

Rasa menyesal plk bila tak update semua perjalanan hidup 2 tahun ni..kalau tk boleh jugak baca2 bila dah tua nanti..hihi..I dah edit, buang entry2 yg tak sesuai dah di saat usia dah nak masuk 3 series ni..rasa segan plk kalau ada yg baca tulisan zaman i muda2 dulu..haha..so yg ada ni mmg dah tapis abis la..lepas ni insyaAllah i will update selalu segala yg i akan lalui..fuhhhh semoga bersemangat nk menulis mcm dulu..paham2 lah bila dah ada 2 org anak ni kan?

Ok, jumpa lagi next entry nnt k..


Xoxo
Puan Yana


Ps : perlu ke tak tukar link blog since dah title PUAN ni? :)





 

Blog Template by BloggerCandy.com