Followers

Friday, September 18, 2009

4.cerita kek ulang tahun, kad ulang tahun dan kad raya dari encik kekasih.

dear diary,

pagi semalam, katanya encik kekasih nk bertolak selepas subuh dari perlis ke johor tp setelah 2 jam subuh berlalu baru encik kekasih sampai di depan rumah saya. [lepas subuh la sgt..huhu] mama ada bg sikit kuih muih utk emak encik kekasih..kata mama kpd saya, nah ni bg mak mertua awak..hehe..moga kata mama sebut2 mak mertua tu masin la..yehaaa~!

saya sedikit hangin pasal encik kekasih ckp bertolak pas subuh maksudnya dlm pkl 7 sepatutnya da smpai depan umah saya. tp pkl 8 lebih baru ketibaan encik kekasih saya sambut dgn majuk sikit..haissshh asyik majuk je kan..padahal umur da suku abad. muahaha..

rajuk saya tak panjang! sbb encik kekasih bg saya kek ulang tahun, kad ulang tahun dan kad raya..ohh! sgt terkejut..ingatkan tahun ni da tade kek lagi utk saya..terima kasih encik kekasih!!

Thursday, September 17, 2009

3.cerita celebrate ulang tahun saya oleh encik kekasih. ohh!

dear diary,

encik kekasih tanya saya, syg nk ape hadiah bday..??muahaha..saya plak da lama mengidamkan crocs..hehe..nk beli duit sendiri syg..jd lebih baik minta dr encik kekasih..pasti lebih saya syg kasut tu nnt..huhu..jd kami pun ke penang..mula2 kami ke satu kdai makan ni utk booking masa waktu berbuka nnt..dengan direkomen oleh kwn encik kekasih,kami pun redah je g cari teluk tempoyak..dgn berbekalkan GPS henpon encik kekasih,smpai la kami ke restoren seri idaman..tmpt tu d tepi laut..sgt cantikkk! ciptaan Tuhan..ada satu jeti tak jauh dr situ,dalam hati mmg plan da nk g amik pic kt situ..dan dipersetujui oleh encik kekasih..sbb dia pun kaki bergambar..ditambah dgn adanya camera kesayangan dia..hehe..restoren tu tade sape2,jd kami pun amik phone number utk book nnt..

then,kami pun terus ke queensbay mall..sgt besar..sgt luas..1st time g situ..nyesal pkai heels..haishhh!nk jln pn tade mood pasal kaki sakit..iskk...nyesal..ohh! smpai di sana, terus kami menuju ke butik crocs..but sadly..sedey! kasut yg saya nk da off season..cessss! oh alice (nama kasut itu)..nk bli yg lain,mmg tade satu pun yg saya berkenan sbb hati mmg dok teringat kt alice..ohh! hmmm tape la..mgkn da tade rezeki..

lepas tu saya dn encik kekasih tgk wayang smeentara tunggu waktu berbuka..tgk citer final destination..ohhh! rase sesak nafas dr mula smpai abis...haishhh! smpai ternganga mulut encik kekasih tgk scene muvi tu..haha..abis je muvi,kami pun terus gerak ke teluk tempoyak..da book pun nk mkn ape..yummmyyy!

encik kekasih belanja sempena hari jadi saya dan kebetulan 12hb tu cukup 27 bulan perkenalan kami=) smpai juga hajat nk bergmbr di jeti tu..hehe..sgt best!! lebih2 lg bersama encik kekasih..mmmuaaahh! mkn dengan penuh berselera sbb jln satu hari,plak tu terlepas sahur..hehe..lapar gile..smpai encik kekasih bising,kata dia, puasa mmg la lapar..majuk kejab..tp kejab je..=) then pas mkn trus balik..thannxxx encik kekasih kerana bw saya jln2 ke penang!


                    

                              

                              

                              

                            

                              

                            

                              

                              

                              

                              

                                       

                      

1.selamat datang=)

salam.. hye everyone..ini kali kedua saya buat blog.yg pertama dulu,tak best..hehe..jadi dah didelete..harap2 yg ini kekal la ye..pada usia saya dah pun suku abad (2 hari lepas) saya dah bertekad nk aktif menulis blog tp internet down la pulek..huhu..ni da ok,jd saya akan mula menulis mulai sekarang..tentang saya,keluarga,encik kekasih,kawan2 dan juga kehidupan saya sekarang dn masa akan datang..=)
 

Blog Template by BloggerCandy.com