Followers

Tuesday, November 30, 2010

146.untuk bakal isteriku.. :)

hello hello!

rajin pulokss i hapdate blog semenhak dua menjak neh..hehe..rasa bersalah sebenarnya sbb biar je blog ni bersawang..heee! 

oh hari ni i nak cerita apa impian my future hubby..impiannya simple, cuma i yg nak merealisasikan impian tu perlu lebih berusaha keras! yeahhhh..hehe..dia nak i masak selalu lepas kawen nnt! haha..i know i know..mmg sepatutnya semua isteri masak utk suami kan? but utk org mcm i yg jarang jarang, kadang kadang je masuk dapur, usaha perlu dipertingkatkan lagik..! i pun dah bertekad utk belajar masak supaya suami i nnt syg kan i..org kata, nk pikat hati suami, kena la pikat perut dia dulu..kan? so i ada lebih kurang 6 bulan untuk belajar semua tu..! 

dia pun da belikan i buku resipi u alsss..kelasss gitu..haha..doakan moga usaha i berjaya ya! :)

ok bai!

18 comments:

juliet. said...

oohh..jelesnyee..pasni akak kenalah slalu memasak ye..hehee

cha said...

haha i gelak je baca bukan apa u.sweet je rasa.kenela blaja memasak :P

cik yana said...

@juliet.
ya betul tu..huuuu..harusss :)

cik yana said...

@cha

hehe..kdg2 rasa mcm kena perli pun ade jugak..:(

LanaBusyBee said...

eeee beshnya...tapi betula la yana, suami mmg nk kita masak, even buat air pun nk kita gak tau, padahal dia dh dok buat selalu dah hehehe...

satu lagi, wlupun xsedap, dia akan makan bagi habis gak tau, rasa nk nagis ja huhuhu nangis terharu..dan lagi besh, kalau kita penat memasak, dia yg tolong basuh pinggan, owh bahagianya ^^

cik yana said...

@LanaBusyBee

hehe..ye ke mcm tu?nk manja manja la konon..hehe..berdebar plak nk tawenn ni..haih..mmg kena belajar betul2 neh.. ;p

Anonymous said...

mmg kena blajaq msk...aku pn x pndai2 lg..hihi(ipah)

cik yana said...

@Anonymous

harus! :)

Lala said...

alalala...comeynyer en tunang u! baru semangat nak belajar masak kan!

p/s: linked n followed! nice knowin u!

Anonymous said...

abe yg dk msk..dia msk sodap ! huahua (ipah)

semy said...

hahah....rambut kartun pon nak superman..haha

CikSyafa said...

buku masak...ada makna tersirat hehe pandai hubby to be u ^___^ selamat memasak

btw i dah linked u ya hehe

miss puteri said...

seweetnye..hehe.. semangat nk belajar ye,,(~_^) linked n folo u dear. salam b2b

cik yana said...

@Lala

hai lala!
hehe..harus semangat lepas ni..hehe! nice knowing u too dear!

cik yana said...

@semy

haha..biase la.mana bleh dipisahkan dia dan superman ;p

cik yana said...

@CikSyafa

tersirat dan tersurat tau..hehe!

cik yana said...

@miss puteri

hehe..tq yang! ;)

hani said...

yana, betol ke atan lukis gamba tue??..hehehehe..mcm x caya..kreatif gak dia ek...sweet! :))

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com