Followers

Wednesday, October 14, 2009

16.cerita cinta. *wink*

dear diary,

awal sy bgn dan online pagi ni..pas antar adik g skolah td, trus rase nk menulis sumthing kt sini..hehe..sy nk menulis sesuatu yg saya tanak lupa..ye la,mane tau bile da tua nnt da mula nyanyuk ke,bile bc ni mungkin akan bt sy gembira..ape sy melalut ni..isk.isk..

sy kenal dgn encik kekasih sy bulan februari 2007..mase tu die exchange student kt Finland dn sy kt tanah air tercinta ni [hehe]..kitaorg kenal kt FRIENDSTER oke. yg peliknye mase kt Malaysia takde plak nk terjumpe. isk..isk..kenal sbg kawan biasa, sekadar teman berkongsi masalah tp akhirnya timbul rase syg..

penah satu masa, kt motor saya tiba2 ade org sangkut plastik yg ada sekotak besar air soya..masa tu die masih lg di Finland..penah  die berjanji nk belanja sy air soya..sape pulak yg tau saya tinggal di kolej mana dan tau plak yg tu motor saya..isk..isk..padahal saya tak penah bgtau pun die kt mane hostel sy..hehe..and kredit to ANGAH (kakak encik kekasih) selaku penyiasat dan penyangkut air soya tu..hehe

12 jun 2007

kami jumpa bt pertama kali di Johor ms die praktikal di Senai.. sy bawakan dia kek coklat [his feveret] khas dari Kedah dan hasil air tgn sendiri oke.hehe..die mmg suke mkn kek coklat. kan dear? =) i still remember your only feveret..hope smpai tua sy takan lupa..kami mkn di The Beach, Danga Bay..angin mlm,tepi pantai and kt meja tu elok plak ade candle..isk..mmg mud romantik la mse tu..encik kekasih tny sy,

Yana, sudi tak awak jd girlfriend sy dan insyaAllah jd ibu kepada anak2 sy satu hari nnt?

and you can guess rite what is my answer..hehe!dan alhamdulillah smpai sekarang saya masih sayangkan dan cintakan die.dan harap perasaan ni akan kekal hingga hujung nyawa sy..kami mengharungi mcm2 dugaan dan itu semua sebenarnya mematangkan diri masing2..bt Syed Akhmal, u'r the reason for my smile..

p/s : i love you. (*_^)

8 comments:

Anonymous said...

rite yang ada my part tu jugak!!!!remember???!!

~angah~

Anonymous said...

u shud write yang ada my part tu jugak!!!!remember???!!

~angah~

atan said...

hahaha....=) kenangan...ha'ah la...angah yang tolong bagi air soya dari finland sangkut kat moto die...

tomei said...

ooooo....camtu yeee....along pun ader part jugak..part masa die bawak teddy bear beso..lepas tu die tanak bawak kiterang...isk...hampeh nye adik lelaki...

bea said...

wah!
so romantic ma..hehe..
insyaallah it will be the long lasting relationship rite!

semy said...

semyotai xde ke dlm drama cinta ni..hahaha

cik yana said...

alamak..ade ke watak semy..nnt sy refer en atan dulu..heheh

cik yana said...

tq bea..=)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com