Followers

Thursday, February 17, 2011

159.wedding card, done!

hai u alls! 

tgk ticker..100 days to go..masih dalam keadaan terkawal..belum bertukar menjadi bridezilla mahupun godzilla..hehe..

so, for wedding card, da tempah pun..masa cuti Maulidur Rasul baru2 ni, gigih amik flight dari Alor Star pegi KL..and balik mlm tu jugak..sbb esoknya keje..mmg penat yg amat..

kali ni, sesi rajuk merajuk kurang la skit berbanding kali pertama pegi kedai tu hari tu..haha..smpai tak leh nk decide nk amik yg mana satu..i suka yg lain, dia suka yg lain..last2 balik mcm tu je..heheh..so yg kali ni pegi, mmg dua2 sepakat la nk amik yg tu..bkn yg i suka, bkn yg dia suka, tp yang kite dua-dua org suke! adil kan? hehe..alhamdulillah..

settle bab tu..kitaorg tempah kad kahwin jenis poket..harga mmg la over budget skit tp sesuai dgn kualiti kad tu..hehe (ayat nk sedapkan hati).. haha..setakat yg kitaorg tgk kt area jln pudu tu, kalau jenis poket, mmg kt LH Creative murah la berbanding kedai2 lain..tp tu la, satu je, kedai tu mmg sentiasa ramai org and assistant cuma 2 org..apa la salahnya amik ramai skit pekerja..ye tak?

ok, till then, bye darls!


p/s: i lupa nk amik gmb kad tu..so tunggu sampai kad siap la ok? :)




10 comments:

umairah said...

100 days to go ey?
x jauh beza ngn sy la tu.. 105 days to go..
sy pn tmph kad kt kl.. tgh printing.. :D

anyway.. happy preparation to u..semoga semuanya dipermudahkan..
^-^

anaztasias nora aira said...

semoga semunya dipermudahkan..saya link awak ek yana :)

intan Norafzan said...

nais one :)
as for me, i do the card by myself - the diy way :)

cheQmOomOo said...

uish sanggup tu blik hari..
semuge tabah :)

Syeeda Sobbihi said...

wah2.. tak lama lg dah tu.. semoga smua baik2 naa yana!

cik yana said...

@umairah

tq dear..gud luck tau :)

cik yana said...

@anaztasias nora aira

aminn..ok2 dear :)

cik yana said...

@intan Norafzan

dear, i tak larat diy..hehehe..byk sgt!

cik yana said...

@cheQmOomOo

gigih tau..haha

cik yana said...

@Syeeda Sobbihi

tq so much syeeda..

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com