Followers

Thursday, March 3, 2011

161.henna design

hai hello hello :)

mmg dari dulu lagi i mmg niat, kalau nk kawen nnt, i nak guna inai daun..daun inai tu digiling/ditumbuk halussss..nenek i da setuju nk tumbuk inai tu..yeay! kaler inai daun mmg cantik dan sekata kan?

untuk henna design pulak, i dah booked somebody utk servis tu..aween jugak yg bagi number nye..tq darling!! :)

skrg ni tgh survey2 design yg berkenan di hati n nk tunjuk kt akak yg nk buat henna tu nnt..tp yg paling berkenan di hati, henna ayu raudhah la of course! hehe..





10 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

suke sangat inai ayu raudhah tu. adoiyai!!

cheQmOomOo said...

inai daun ngn inai mekah y serbuk tu same kualiti x?

Syeeda Sobbihi said...

simple je ! tp cantik menawan..

A W E E N N Y E said...

welcomeee :) hehe..

LanaBusyBee said...

yana, inai daun tu daripada ruby kan? nak kan? nnt ruby g antr kt umah yana ^^

cik yana said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

mmg sgt cantik!

cik yana said...

@cheQmOomOo

rasenye tk sama kualiti..inai mekah tu rasenye bila pakai tak rata sgt, tk mcm inai daun..

cik yana said...

@Syeeda Sobbihi

yup betul2!

cik yana said...

@LanaBusyBee

yup,tp kan, kalau ruby tak balik kedah awal, takpe, yana amik kt sedara yana je :)

FelinnaNadea with heart... said...

lovely inaiii

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com