Followers

Monday, August 15, 2011

Review : Bilik Pengantin

hai u ols!

hubby i hari2 suruh i update blog, tp i mcm tade mood..tatau nk tulis pasal ape (padahal byk je yg i belum review, pang!!) haha..so sorry guys..bila tgk balik kali terakhir i update blog adalah sebulan yg lalu, baru lah i sedar yg masa sgt pantas berlalu..sekejab jek kan dah 15 hari kita puasa..lg 15 hari dah nk raya..agagaga..yeay tak sbr nk kumpul duit raye..eh ade lg ke org nk bg i duit raye ni? heee!


so, kali ni i nak review psl bilik pengantin i..as u als know, my wedding theme is purple and grey..so bila pengantin dah pakai warna purple, bilik pengantin harus lah kontra. tak giteww? ;) Hiasan bilik pengantin ni drpd wedding planner i yg sgt best iaitu Syamsyais ..cuma cadar pengantin tu mak ngah i beli dari Korea..luv it! :) Bilik i ni agak sempit so hiasannye tade la over sgt kan, nnt tak nmpk katil pulak..bg i lg simple, lg i suka! yeay!







7 comments:

kaklong said...

wah suke nyer....menarik sgt kamar pengantin ni...! ;)

cikFM said...

nice la yana..

edura said...

cantik design kamar nie
xpernah lihat pn sebelum nie

cik yana said...

@kaklong

hehe..simple je kak long :)

cik yana said...

@cikFM

tq dear.. ;)

cik yana said...

@edura

hehe..tq dear..ala bilik ni sempit je, tu yg hiasan simple2 je ;)

eidA said...

canteq bunga byk2 tu..u buat sendiri ker camner..mana nk cr tu..hee

nice room la dear..;)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com