Followers

Monday, August 15, 2011

Review : Walkaway

entry ke 3 untuk hari ni..amboi amboi kalau tak update tu, smpai sebulan biar blog berhabuk..kalau da mula update tu mcm tak bleh berhenti pulak..hahahadoii ;)


cerita pasal walkaway, i nak sgt buat walkaway ni lepas i tgk wedding sorang blogger ni..i mmg suka gila..dulu i ingat walkaway cuma utk majlis dlm dewan je..tp trend skrg ni, kt rumah pun bleh buat walkaway jugak..actually, i propose kt Syamsyais walkaway yg guna kain je kt atas tu sebagai bumbung..nnt nmpk mcm beralun2 gitew la kononya kan..lepas tu Syamsyais come out with the idea ; walkaway yg ada bumbung yg kalau hujan pun, org masih boleh berteduh kt bwh tu..so i terus agreed! i fikir jugak, kalau la hari hujan, tak ke nnt pengantin jalan bawah walkaway yg dah basah? i da i merepek ni ? ehehe..sorry..da lama tak update blog, tu yg jd mcm ni kot...clumsy..ehehe!


ikut cadangan asal, i nak letak walkaway tu kt khemah yg hujung skali, so that my parents akan berdiri kt situ sambut tetamu..memandangkan khemah hujung jaraknya adalah 5 buah rumah sebelum smpai rumah i, so rasa mcm tak sesuai la pulak. mcm jauh sgt je drpd rumah i..lgpun, diaorg pasang walkaway tu awal la jugak, i pun risau nk letak awal2 kt hujung khemah tu..
then, i terpikir, letak je walkaway tu depan pagar rumah i n akan jadi penghubung antara rumah i dengan khemah last (which is khemah yg ada meja beradap dan meja mkn utk keluarga pengantin lelaki).. so i decide to place it in front of my house..luv luv luv!


and then masa nk potong kek, my OP cadang why not potong kek kt bwh walkaway..bleh dia shoot dr bwh n akan nmpk la bunga2 dlm walkaway tu..so, kitaorg potong kek kt bwh walkaway..i just love my walkaway! ;))









10 comments:

kaklong said...

wah...hebat nyer cik puan yana nyer walkaway...
kak long teruja la...

caj bpe yer utk buat yg atas die tu? mcm teringin lak...ahaks! ;)

erin moshimoshi said...

wahhh hebat nye

cikFM said...

wow cantiknye.. xpenah tgk.. tp mst mahal kan..

aNNor said...

cantikla u punya walkaway..tertarik...

cik yana said...

@kaklong

kak long, i tempah skali dgn benda2 lain jugak..rasanya kalau walkaway je tak mahal kot, try la contact dgn syamsyais kt fb ye? :)

cik yana said...

@erin moshimoshi

hehe..tq dear..tak de hebat mana pun, tp alhamdulillah jd jugak impian ni..hehe

cik yana said...

@cikFM

ehehe..rasanya kalau amik walkaway tu je tak mahal sgt kot..

cik yana said...

@aNNor

tq dear..boleh la buat idea u punya walkaway nnt ye? gud luck :))

PiNky@hEarT said...

cantiknya walkaway tu.. nk tiru bley.. hihiks.. btw header baru comels! =)

cik purple said...

same cantik same padan...heee ^^ selamat melayari bahtera perkahwinan.. :)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com