Followers

Monday, November 14, 2011

Photoshoot for Syam Syais Wedding Planner :)

hello readers!

last two weeks, i got a message from my WP , i panggil dia Paksu, dia tanya mau tak jadi model utk photoshoot his bridal boutique? i was like OMG! hehehe..i ingat dia main2 tau..ye la i ni dah la montel lebih2 lg lps kawen ni..makan mmg susah sgt nk control..apa En. Hubby i makan, i pun makan sekali..heeee! opp melalut pulaks. ;) seriously i ingat main2 ke ape, then bila tanya dia betul2, mmg dia betul2 ajak i..hehe..i tanya En Hubby, yayy dpt greenlight..hehe..

tp dlm ms yg sama, i ada jugak terpikir, sesuai ke sbb bdn i bkn la bdn patung..patung XL bleh la kan..ahhaha! tp paksu berjaya yakinkan i utk terima je..so i on je la.. and paksu bagitau ada sorang lg model Nina ..sgt la cantik ok ini budak! hehe.. and i mmg rase sgt rendah diri sbb i tak cantik dan tak kurus! dang!! ;)

masa photoshoot tu seriously i mmg tak reti langsung nk buat pose apa..eheh..but then dengan tunjuk ajar from paksu n photographer, berjaya jugak la buat pinggang i tergeliat..ahah..cemana la agaknya model2 yg professional tu ye?

owh ya u can check this link as well.. Photoshoot Session 1 by Syam Syais Wedding Planner

so gambar2 kt bawah ni masa photoshoot tu :) enjoy ya! till then darls.. ;))














4 comments:

Cik Tqah said...

peewit..jd model lak ehh

Dusky Pink Adorer said...

Kak Yana syg, thk very much for linking through my blog..! ckp pasal rendah diri, jgn la.. u're more beautiful than me ok.. sweet sgt3!!! buat pi la muka cm tu pun, tetap nmpak ayu tau..sumpah, i admire u so much..

cik nora saniey said...

cantiknyer baju peach 2..sesuai ngn akak

missCHOKODOX said...

salam dear, me pun former customer pak su from syamsyais butik..do visit my blog ye..btw baju peach tu sgt awesome ok :)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com