Followers

Thursday, April 26, 2012

Perjanjian "aku terima nikahnya..."

Salam :)

Menggagahkan diri menulis entry di kala malam bulan mengambang..hehe..tade la mengambang sgt kan..padahal badan sangat letih..td kelas sampai pukul 9 malam..pastu balik, beli mkn, mkn kt bilik, edit gmbr and finally buat entry ni..tanak ikut sgt malas2 ni..nnt ada jugak blog ni kembali bersarang mcm dolu2..hehe!

I tak pernah jemu tgk my wedding pic..eh ade ke org yg jemu tgk wedding pic sendiri..tade kot kan! ;) hehe..tgk punya tgk, tertengok plak scene "aku terima nikahnya..."

Yang kelakarnya, bukan hubby i yang dua @ tiga kali lafaz..tok kadi pulak yang dua tiga kali sebut tak betul mas kahwin..sepuluh ribu seringgit la..seribu seratus la..padahal lain..hehe..masa tu semua dah dok sengih2..hehe..aih kenangan2..mesti masa tu hubby i dok ketaq tak sangga dah..heheh..

Akhirnya dengan sekali lafaz, Alhamdulillah..bergelar isteri kepada Syed Akhmal Syed Jamalil..wah nama penuh gitu..eeheh..taktau nak ckp apa perasaan masa tu..bercampur baur..semua skali ada..gembira..sedih..terharu..puas hati..haha..semua la..hanya org yg dah berkahwin tahu apa perasaan tu kan?

Semoga perkahwinan kami sentiasa dalam redha Illahi..insyaAllah :)











3 comments:

atan said...

imam tu kaget tengok abg...hehe...tu yang die kene akad dua kali...=P

mashitah said...

eta pun selalu tgk my wedding pic. hehe...seronok kn bila teringat hari bersejarah tu.

cha said...

haha mcm i abg i yg nikahkn sndiri dia yg neves smpai 2 kali. husband i rilek je :p

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com