Followers

Monday, October 22, 2012

Hati berbelah bahagi :(

hello readers! :) Assalamualaikum..

i pun tatau ade lg ke yg bc blog yg bersarang ni..hehe..da lama sgt sgt tak menulis..eh menaip! skil pun dah tak mantop..haha..actually i sgt2 sedey skrg ni..sbb..i telah TERDELETE SEMUA GAMBAR dalam blog i ni..satu pun tak tinggal..semua termasuk header and so on..so semua post dah takde gmbr..yg tinggal cuma gmbr berwarna hitam yg ada simbol mcm no entry. SAD!

mmg kesilapan i sbb i terdelete semua gmbr kt PICASA..i tatau yg actually semua tu link ke blog i ni...nk add balik satu demi satu gambar mmg tak mampu dah..ada 200++ post kot..haha..

i ada terpikir nk buat blog baru..nk start something new since i skrg dah berubah status menjadi UMMI :) so what say u? nk buat blog baru or nk teruskan je blog sedia ada ni? please i need ur opinion / advices :)

my little Sharifah Qaseh Nur Aisya




11 comments:

mashitah said...

teruskan!!

$ue $ue $hahahbudin said...

kak yana go on je dgn belog ney! dah ok sgt daaa.. =)
keep writing. oyeah~

$ue $ue $hahahbudin said...

kak yana teruskan saja dgn beloq ini. ok sgt daaa..

keep writing! oyeah =)

Asyraff Kamaruddin said...

comel mcm mama die.....

cikJu'anne said...

tak yah la sis...continue je yg ne...ok what???

cik yana said...

tp gmbr semua dah hilanggg..frust!kalau continue dgn yg ni mesti sedey sbb teringat2 gmbr yg dah terdelete tuuu ;(

mama leen said...

salam yana.. ya Allah lama menyepi last2 dah kuar budak comel ni rupanya.. sayangnya gambar terhilang.. takpe la, mulakan blog baru sebagai mummy pulak.. :)

atan said...

teruskan yg ini sayang...takpe...slowly add balik gambar2 tu... i will always supporting you syg...

Fara Fadzil said...

teruskan je..kalau buat baru..nanti xbest plak takde entry2 yang lama tuh.. :)
btw, comel baby awak..brape bulan dah tuh?

LanaBusyBee said...

yana, buat je blog ni je, nanti lagi berseri2 dgn qaseh comel tu ^^

Alia said...

hye yana...dah lama tunggu u balik ber blog,,sama dgn i,,,since sebelum kahwin lagi dah stalk u...sama dgn saya pun dah lama tinggal blog,,,jom berblog balik!

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com