Followers

Wednesday, August 27, 2014

2 Tahun.

As salam..masyaAllah..dah hanpir 2tahun rupanya i tak update apa2 kt blog ni ye..aduhai..puhh puhhh berhabuk tak hingat! Haha..

Banyak yg terjadi dalam 2 tahun ni..anak pun dah 2 org..hihi..alhamdulillah rezeki..i masih lg bekerja di UniMAP sbg pendidik..sape student i sila angkat tgn!

Rasa menyesal plk bila tak update semua perjalanan hidup 2 tahun ni..kalau tk boleh jugak baca2 bila dah tua nanti..hihi..I dah edit, buang entry2 yg tak sesuai dah di saat usia dah nak masuk 3 series ni..rasa segan plk kalau ada yg baca tulisan zaman i muda2 dulu..haha..so yg ada ni mmg dah tapis abis la..lepas ni insyaAllah i will update selalu segala yg i akan lalui..fuhhhh semoga bersemangat nk menulis mcm dulu..paham2 lah bila dah ada 2 org anak ni kan?

Ok, jumpa lagi next entry nnt k..


Xoxo
Puan Yana


Ps : perlu ke tak tukar link blog since dah title PUAN ni? :)





3 comments:

Masitah Abdullah said...

Welcome back Cik yana, :-).

cikJu'anne said...

Finally u wrote something sis...hihihihihi...keep it up....

wan said...

gud luck puan...semoga akn byk lg entry2 dr puan...dh lama tunggu entry bru...hehe

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com