Followers

Friday, August 6, 2010

131. 2 hari la kot..teehee :)

hye..

diluah mati emak, ditelan mati bapak..

eh, ke terbalik peribahasa tu? teeheeee T_______T

itulah serba salah pulak nk pilih satu hari @ dua hari..satu hari sbb permintaan future MIL..tp i harap tunang i dpt bincang balik dgn family dia..sbb i mmg harap utk buat dalam dua hari..tak kelam kabut sgt kan?

tp itulah, mcm peribahasa kt atas..i mmg sgt serba salah..cuma penyelesaian yg i dpt buat, cari homestay dkt dgn rumah i..sbb kalo tak family in law kena ulang alik ke Gurun..about 30 minutes lalu hgway..sbb tu la diaorg nk bt dalam satu hari je..

ok, sekarang bergantung kt encik tunang i utk berdiplomasi :) semoga segalanya dipermudahkan..insyaAllah :)

4 comments:

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

kak lin nyibuk eh...kak lin agree 2 hari..sbb kureng terkejar2...and selesaikan satu2...sbb on dat day, memang 'banyak keje' nya..kalau diorg dok gurun pun, kak lin tak rasa jauh sgt..masa kak lin kawen dulu, buat 2 hari jugak..and famili suami kak lin dok ulang dari BM..kak lin kat SP..tp kalau yana ok nak bagi homestay, takpela..ok jugak kan.. :):):)
~~smoga dimudah kan semua ye dear~~ :)

Anonymous said...

better bt dua ari..xda la kelam kabut..

_ToMaToMeI_ said...

Kak Yana....kalo buat dalam masa sehari pon ok jgk....akad nikahnya buat malam...esoknya prepare for persandingan......hehe...ok tak cadangan ila...

::::Ila Rumate Kak Anis:::::

cik senah said...

ermm.. akak pun cadangan buat 2 hari.. tak kalutt.. :) dan akak pun akan carikan homestay utk bakal ipaq duai akak bermalam sebelum depa pakat2 balik ke destinasi masing2.. ( kuantan, puchong & kelantann..) :)

p/s: akak tak merasa nak cium tgn bakal mak & ayah mertua.. kerana.. en. tunang anak yatim piatu.. ( dia cuma ada.. 7 kakak & 2 abg saja.. -dia anak bongsuu.. )

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com