Followers

Tuesday, March 9, 2010

102.selamat hari wanita



"selamat hari wanita, sayang...."


ptg smlm, tibe2 je encik kekasih ckp mcm tu...eh ape kene die ni tibe2 je ckp cam tu..hehe..dgn terpinga2 saya tanya, eh kenapa? die ckp, laaa..kan hari ni hari wanita..kat facebook sumer org sibuk wish selamat harii wanita..eh ye ke? saya tak dpt wish ape2 pun dari sesiapa pun smpai la die wish kat saye..

saya ckp, saya blm wanita lg, masih remaja..hik hik..tak sedar diri sunggoh kamu ni cik yana..da tua tp masih nk berlagak remaja..hehe..bg saya, selagi blm kawen tu, selagi tu la kite berhak jadi remaja..kan kan?? heee..lepastu saya terus teringat satu lagu ni..


I used to think
I had the answers to everything,
But now I know
Life doesn't always go my way, yeah...
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize...

I'm not a girl,
Not yet a woman.
All I need is time,
A moment that is mine,
While I'm in between.
I'm not a girl,
There is no need to protect me.
It's time that I
Learn to face up to this on my own.
I've seen so much more than you know now,
So don't tell me to shut my eyes.

I'm not a girl,
But if you look at me closely,
You will see it my eyes.
This girl will always find
Her way.



so kat kesempatan ni, saya nk ucapkan SELAMAT HARI WANITA kepada semua wanita di dunia ni..hehe..especially utk mama & nenek yg sgt2  byk berjasa kepada saya sejak saya lahir sampai la sekarang..insyaAllah, saya takkan lupakan apa yg dah mereka buat utk saya.. Lovessss!





2 comments:

A W E E N N Y E said...

selamat hari REMAJAWANITA too. hehe

A W E E N N Y E said...

yang penting hati selalu perlu remaja

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com