Followers

Tuesday, March 9, 2010

103.tagged

 

actually da lama sasha yg cantik manis dan berkulit putih gebu tagged saya..tp masa tu tgh busy sbb baru dpt keja kt perlis ni haaa..bz cari umah sewa and tmpt menumpang..hehe..so sorry dear lmbt sket buat pasal ni..heeee!

 

so here's the question.

 

makanan

paling suka makan makanan yg berkuah mcm laksa ( i like it very muchhsss smpaikan kalo da mkn bende lain pun, kalo ade laksa dpn mata, saya masih boleh mkn laksa tu.heee) , bihun sup, bihun tomyam etc.

 

bahan bacaan

kurang gemar baca buku pelajaran. heh! oh plg suke baca novel esp terbitan ALAF 21.. apa lg kalo novel tu ditulis oleh Aisya Sofea ( ada semua koleksi novel beliau..like like likess), Damya Hanna.. setakat ni mmg plg suka 2 org novelis ni la..tp kebanyakan novel yg ALAF 21 terbitkan, mmg jarang menghampakan..smpaikan pernah berangan nk kasi nama anak2 nnt dgn nama penulis2 yg saya suke ni..hehe

 

rancangan tv

suka tgk CSI Miami..huhu..sbb horatio tu ada karekter yg tersendiri..suka tgk cite yg Fahrin Ahmad berlakon..hensem kan kan??

 

keperibadian

-mudah terasa tp cepat cool

-garang dgn adik2..hehe..sian diaorg

-pot pet pot pet dgn org yg dah lama kenal tp dgn org yg baru kenal, it takes time..=)

-sgt berdarah gemuruh kalo kena bercakap kt depan org ramai contohnya kalo ada presentation time study dulu..*sigh* mmg kena perbaiki sbb kerjaya skrg mmg perlu/harus/mesti bercakap di depan student. chaiyok2!!

 

hobi

baca novel, nyanyi2, surfing the net.

 

impian / hajat di hati

-nk membahagiakan mama, abah, tokpah dan adik2

-melangkah ke peringkat yg seterusnya bersama encik kekasih. ececece!

 

1 comments:

sasha* said...

macih yang buat benda ni even lambat hehe.wah sama la i pun suka laksaaaa

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com