Followers

Monday, January 18, 2010

76.happy birthday cik kima!

ok,smlm 17januari adalah hari jadi my bestfriend, cik kima..

happy birthday dear!!

cik kima ni saya kenal 8thn yg lalu, mase study kt KMK. then smbg kt UTM kitaorg satu kelas..then masa thn akhir degree, dpt plak jd roomate lg perangai tak senonoh menjadi2..hehe..sebelum ni, 3 thn berturut kitaorg mandikan die dgn air sabun dan jugak bedak..hehe..tp tahun ni, kitaorg da tak duk sme lg..rndunye semua kenangan tu..tu la..bile dekat, mcm anjing dgn kucing..bila jauh, baru nk rindu2..hehe..saya dan cik kima mmg kamceng..g kelas same2..ponteng kelas same2..kih kih kih. ok jgn tiru perangai kami ni ye. =) die jugak la driver saya g kelas, g JJ..wahhh.rindu nye semua tu..cik kima skrg tgh struggle sambung master kt utm dan saya pula tgh struggle membesarkan bdn kt umah..haha..tu la..sape suh takmo smbg kan kan??

penah menangis same2..cik kima, awak ingat lg kejadian masa bln puasa tu..hehe..last2 buka puasa dua org je sedangkan og len g KFC..haha..penah gosip sama2, gaduh2, masam2 muka, men bandminton, sopimmmm semua la sama2..hehe..rindu rindu rindu! lagi satu kalo nk diet, mesti kene dua2 yg diet.mane leh salah sorang kan..nnt yg sorang lg terliur je tgk yg lg sorang mkn best2..ngeeee..

cik kima, sempena bday ko , aku ucapkan selamat ulang tahun yg k 26..moga dipermudahkan semuanya.moga dimurahkan rezeki..moga sihat sentiasa..walaupun kita jauh, tp jgn risau pasal aku slalu ade ngan ko..jauh di mata dekat di hati kan..semoga persahabatan kita smpai hujung nyawa!!

kt sini jugak aku nk minta maaf kalo sepanjgng kita kenal ni, aku selalu sakitkan hati ko..hehe.maafkan eh! =) dan halalkan mkn minum aku sepanjang ngan ko dulu..panjang umur, kita jumpa lg okeh..! till then, take care AKRIMA ABU BAKAR ♥


And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25

I keep thinking times will never change

Keep on thinking things will always be the same

But when we leave this year we won't be coming back

No more hanging out cause we're on a different track

And if you got something that you need to say

You better say it right now cause you don't have another day

Cause we're moving on and we can't slow down

These memories are playing like a film without sound

And I keep thinking of that night in June

I didn't know much of love

But it came too soon

And there was me and you

And then we got real blue

Stay at home talking on the telephone

And we would get so excitedand we'd get so scared

Laughing at ourselves thinking life's not fair

And this is how it feels

As we go on

We remember

All the times we

Had together

And as our lives change

From whatever

We will still be

Friends Forever

So if we get the big jobs

And we make the big money

When we look back now

Will our jokes still be funny?

Will we still remember everything we learned in school?

Still be trying to break every single rule

Will little brainy Bobby be the stockbroker man?

Can Heather find a job that won't interfere with her tan?

I keep, keep thinking that it's not goodbye

Keep on thinking it's a time to fly

And this is how it feels

Will we think about tomorrow like we think about now?

Can we survive it out there?

Can we make it somehow?

I guess I thought that this would never end

And suddenly it's like we're women and men

Will the past be a shadow that will follow us 'round?

Will these memories fade when I leave this town

I keep, keep thinking that it's not goodbye

Keep on thinking it's a time to fly


14 comments:

Miss Marquis said...

untung betul cik kima (*

happy belated dear!

cik yana said...

miss marquis..

bkn bkn..saya yg sgt untung ade kwn mcm dia..=)

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

bestnya dpt sahabat yg boleh kongsi susah n senang..
happy belated juga untk Cik Kima..

cik yana said...

sofiya

thankss..mmg kitaorg kongsi semuanye..hehe=)

cik EPAL said...

happy befday :)

cikwa said...

betul yana..bila kita ada sorang teman baik yg kongsi suka duka bersama kita kan rasa dia sama ptng macam bfren kita n kadanag2 lbh ptng dr bfren kita sndiri sbb bila ada prob dgn bfren kita kan cari & luahkan pada teman baik kita!

cik kima said...

thanks sou much darling for the entry..terharunya i bila baca semua ni..*ni nak nangis ni...
mmg rasa rindu sgt2 dengan semua masa lalu..8 tahun tu bukan suatu masa yg singkat n mcm2 dah kt lalui dlm tempoh tu..

thanks again for always be with me,whenever i need u..dan setiap kali terjatuh,u akan ada utk bantu i bgn..i really appreciate our friendship and may it will last forever..

all this while u help me a lot,and slalu turunkan khazanah2 u kt i..hehe..THANKS sbb hadir dalam hidup i, dan ceriakan hari-hari yg kt lalui bersama dulu..sob..sob...

not forgotten, thanks for the wishes miss marquis and sofiya..huhu

cik kima said...

u r one of my precious gift from Allah...

cik yana said...

cik epal

tq for the wish..heeh..menjawab bg pihak cik kima

cik yana said...

fur

yeah..betul2..hehe..sama2 susah dan senang=)

cik yana said...

cik kima

thats what a friendship do..
mmuahhs! =)

sasha* said...

kalau kwn i buat entry ni utk i pn i sure nanges huhu

cik yana said...

sasha

jgn nanges2..tak elok sedey2=)

Sharinginfoz said...

cinta yang tak boleh diterangkan ....

Afiqah, Apasal Nangis????

Jom Esso Card

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com