Followers

Tuesday, January 19, 2010

78.esok adalah penentu





ok semua tahu kan saya masih menganggur.malu sebnarnye.

but saya da buat satu keputusan besar!

tau ape? heheh..saya da buat keputusan utk sambung study. uisk. biar betul ni cik yana. ok betul ni. tak tipu punyo..kihkih

mungkin sambung di UniMap, perlis dan akan sambung kt bawah school environment. apa kena mengena dgn tajuk entri? heeeee..esok saya ada appoinment dgn Timb Dekan school tu..jumpe die pasal nk tentukan tajuk, supervisor dan juga isi borang2 berkaitan..huuuuuu! takut sunggoh..ngeeee

saya pun tatau betul ke tak keputusan yg saya buat ni..tp buat masa skrg, saya mmg tak nampak jalan yg lain..=( saya harap keputusan saya ni betul. benar belaka. kih kih. InsyaAllah..

ok, berkaitan dengan master by research ni, utk completekan master tu, at least kita kena present 3 paper work kt conference.. waaaaa..takut takut.

mmg saya ada masalah bila buat presentation, apatah lagi dgn soalan2 yg spontan. cabaran sunggoh. masa presentation final project degree dulu, mmg saya tergagap tp alhamdulillah la lepas juga..

lagi satu masalah saya, saya ni bukan la hebat sgt speaking London..muaahaha..nmpaknya kena berlatih dari sekarang..apapun, kawan2 bloggers sumer..doakan saya ya!

11 comments:

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

gud luck..niat yg baik pasti akan dipermudahkan..;)

cik yana said...

sofiya

tq so much..doa2 kan ye=)

cikwa said...

insyaAllah yana boleh!doa padaNYA selalu!

SuRayA^i. said...

wah smbung master..pape pun gudlak! =D
juz ykin je dgn ape yg kamoo buat =)

sasha* said...

unimap jauhhh.good luck ye cik yana :)

A W E E N N Y E said...

Selagi ada peluang untuk dari kita, just grab. good luck.
tak sume org berpeluang sambung study.remember that =)

cik yana said...

cik wa, suraya, aween, sasha


tq guys for ur support..aja aja fighting cik yana! hehe

Rina said...

Yanaaa...
congrates for ur decision..
at last!
Had the best of luck dear!
cheers!

U-Nie_sYa said...

jgn wisau..yana boleh..caiyok2..!!

ash said...

Saye kan ade. Chill :)

cik yana said...

ash..

hehe..tq ash=)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com