Followers

Friday, June 25, 2010

125.bukan niat..


salam semua..:)

entri entri i sebelum ni bkn niat untuk mengaibkan sesiapa..harap jgn salah faham..cuma sekadar luahan rasa hati..juga utk dijadikan pengalaman dan pengajaran mada depan..ada lagi 2-3 entri luahan perasaan lepas ni..hehe! then i promise utk tanak kenang lagi benda2 yg dah jadi masa my E-day.. :) lepas ni i nk concentrate on my BIG day pulak..hope segalanya dipermudahkan..amin!




5 comments:

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

Salam yana...tak pe...tu la baik nya ade blog nie..org yg suka, dia baca la..tak suka, jgn baca..kak lin paham sgt perasaan tak puas hati tu..kita kan manusia biasa..mmg akan ada rasa tu..masa kak lin kawen 7 years back, byk jugak jadi benda2 yg x diingini..lagi lah masa tu, bkn mcm skrg, byk pilihan..dulu kat sg petani ni, pilihan pun terhad...tp dulu lain, skrg lain la kan.. :):):) paling kak lin x leh lupa, khemah makan kenduri tu, diorg pasang, and kak lin lalu bawah tu, nampak pasir..tanah merah..kotor gila!mmg mengamuk akak...dan2 akak suruh tukar..buat malu je..kot jatuh pasir2 tu dlm nasi org mcmana..???kan..hehehe nanti kita share2 lagik eh...take care :)

A W E E N N Y E said...

haha.siap ada lagi 2 entri...nak tunggu nih

cik yana said...

@.::NiK's WiFeY n MoMmY::.

kan kak? ni cuma medium kita nk meluahkan rasa tak puas hati..bkn nk mengaibkan..niat cuma nk dijadikan pengajaran..tq akak:)

cik yana said...

@A W E E N N Y E

haha..tunggu jgn tak tunggu..tah bila nk update..malas gila!

cik senah said...

cik yana : amik org lain ler jawabnya utk w-day cik yana nnt nohhh.. :) kalau leh buat DIY lagik baguihh.. puas hati.. dan tak menyakitkan hati macam kita upah org.. (tp, hasil hampeh!)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com