Followers

Friday, March 4, 2011

162.tukar plan ..

alkisahnya,

dulu masa i praktikal, i ada amik plan celcom 1+3.. i dan tunang jadi subline kepada engineer kt ofis tu..masuk pun sbb masa tu org yg offer tu ckp utk kakitangan kerajaan sewa line bulanan cuma RM5..tah betul tah tidak..kadang2 ada hidden cost tau..grrrrr..

takpe la,so da dekat 3 tahun la i guna subline tu..skrg ni bila i dan tunang da keje, of course la byk buat call out..kalau subline,kurang la skit advantage drpd segi harga panggilan utk seminit kan? sbb itulah kitaorg decide utk keluar drpd subline tu and amik plan lain..encik tunang yg uruskan semua tu..

so baru td, mainline kitaorg iaitu puan engineer tersebut dah keluarkan nama kitaorg drpd jadi subline dia..so skrg number kitaorg dilelong la..haha..tp dah ada pembeli iaitu encik tunang i..kasi suspen skit..hehehe..so skrg ni line kitaorg da diterminated dan esok ptg baru bleh guna line baru but number still sama..mati kutu tau kalau hp ni dok diam je tak berbunyi2 :(

i rasa dia tukar kpd plan celcom Executive kot..sibuk nk amik yg ada blackberry tu..grrr






1 comments:

LanaBusyBee said...

bagus pakai plan yang kita sendiri jadi mainline...mcm ruby pakai plan busines power t38 kot, klu x silap la, under company, pastu subline dgn hubby, kitaorg call la siang mlm pun, stil bulan2 bil tak lebih rm60...memang berbaloi lah ^^

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com