Followers

Friday, March 11, 2011

165.HIV test.done!

heloooo darls!

dlm kesakitan akibat period pain, gigih i nk jugak update blog dgn harapan kesakitan tu dpt dilupakan sebentar..sakit tau..buat yg tak pernah rasa period pain tu, mmg susah la nk bgtau mcm mana sakitnyee..tp kan kesakitan tu dpt menghapuskan dosa dosa kecil..jd redha je la.. ;)

smlm, i ngan encik tunang dah selamat menjalani ujian HIV..alhamdulillah dua2 negative..berdebar tau masa nk tunggu masuk dlm bilik tu..sejuk tgn smpai kuku jadi biru. tskk..da setel satu benda lagi kan..huhu..smpai skrg ni rasa sakit kt hujung jari masih lagi terasa..tu pun gigih jugak nk update blog..hehe..

oh pasal kompang tu, rasanya da dpt..alhamdulillah..skali tak jadi amik kompang, maybe gendang2 yg ada seruling tu semua..segan jugak la sebenarnya..biasa la mulut org ni kan..tp dah permintaan bakal suami mcm tu, tak dapek den nk menolak..hehe!







4 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

awak..su xpi lagi amik test..adoi..takutla

Q said...

mmg sakit..tak amik lagi tapi dah pernah buat dulu..yang kecik tu lah sakit...jari smpi demam...jari jer lah demam..hahah

cik yana said...

@MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA)

g je amik..mmg mula2 debar gile kot,tp lepas tu..dun worry k dear.. :)

cik yana said...

@Q

tau takpe..mula2 je seriau..hehe..lepas 2 hari da ok!

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com