Followers

Monday, March 7, 2011

164. kompang..mana mau cari haaa?

hello lovelies! 

not in a very good mood right now..sebab belum jumpa team kompang..waaaa..susahnya nak cari..ada sapa2 yg tau?esp area alor setar..kalau tade jugak, nmpknya terpaksalah pakai cd kompang tu je. sad.


7 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

http://www.kahwinmall.com/index.php?ref=detail&ad_name_url=Syamsyais_Wedding_Planner&ad_id=1364 ( ni website direktori perkahwinan yg kite boleh search ikot kategori & negeri)... Selamat mencari k ;)

_ToMaToMeI_ said...

biasanya skolah menengah ada buat kelab kompang k.yana...try ty cikgu2 yg k.yana kenai...kot2 skolah depa ada group kompang

LanaBusyBee said...

masa ruby kawen dulu kt taman nuri, pakai gendang dan serunai, adeh la, rasa mcm berdebar, mcm jalan kaki x cecah tanah ahahaha

cik yana said...

@♥♥ Kasut Pink ♥♥

dear, situ i da cari n ade call satu number ni tp da penuh

cik yana said...

@_ToMaToMeI_

ok2 tq :)

cik yana said...

@LanaBusyBee

yana pun maybe guna gendang jugak la ruby! nervoussssss..haha

Hani Sabrina Zulkafli said...

hi. boleh share dgn sy jugak number team kompang yg awk ada tu? tq. hanisabrina@gmail.com

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com