Followers

Wednesday, March 16, 2011

169.sorry ..

sorry ye..

sbb smlm i private blog without any notice..hehe..sbb i nk edit blog..bosan plak tgk template yg lama tu..tp edit2 pun tetap tak cantik jugak..haha..

hari ni i agak busy..kejab lg nk kena pegi stadium kangar..school i dpt task utk hias khemah..hehe..rasa mcm zaman skolah pulak..so kitaorg dpt rumah biru yg mewakili semua pusat pengajian kejuruteraan..

jumaat sabtu n ahad ni pulak kitaorg anjurkan kursus Industrialized Building System (IBS).. tetamu kehormat InsyaAllah Menteri Besar Perlis..wah nervous sbb i kene jd penyambut tetamu..hehe..hidung tumbuh jerawat la pulak..adess!

hari ahad ni jugak, adik i yg bersalin hari tu nak balik kedah..waaaa tak sabar nk jumpe anak sedara i yg makin tembam tu ; Fathidhya Amanda..nnt Auntie Na bw Amanda g jln2 eh..wah auntie gitu..kelass! ;)

jumaat next week insyaAllah i dan encik tunang akan ke KL sbb nk amik kad kahwin kitaorg..tu la sape suh tempah jauh2 kan..hehe..and then trus ke Kluang..sbb utk reception encik tunang, i blm fitting baju pun..baju yg WP tu suggest pun blm tgk sbb hari tu dia tgh dlm proses jahit beads..nervous..gagah dan gigih la 2-3 hari ni start diet balik..haha! tau takut.. ;)

ok till then darlings..bye

p/s: agak2 bila kita bleh couple? eh silap..hehe..agak2 bila waktu yg sesuai utk keluarkan post Save the Date?

6 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

PERTENGAHN BULAN 4 OK RASENYE

cheQmOomOo said...

adoi..sungguh jauh la perjalanan ;)

ardinihumaira said...

besssstttyeeeee nak kawen da :D

cik yana said...

@MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA)

ok2 i pun rase mcm tu :)

cik yana said...

@cheQmOomOo

jauh perjalanan luas pemandangan, tak gitu? hehe ;)

cik yana said...

@ardinihumaira

hehe..insyaAllah..doakan eh :)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com