Followers

Thursday, March 17, 2011

171.istiadat konvokesyen khas

hello!

pagi td, UniMAP mengadakan satu istiadat konvokesyen khas untuk Penganugerahan Ijazah Kehormat untuk Tun Dr Mahathir dan juga Tun Dr Siti Hasmah..i mmg tak lepas peluang la nk pegi sbb seriously i belum penah jumpa Tun secara live.. :)

mcm acara konvokesyen biasa, ada perarakan masuk dewan dan sebagainya cuma untuk kali ni, special sbb ada 2 org je yg terima anugerah tu..Encik Tunang sebagai pembawa cokmar..cokmar tu ape? hehe..pegi google ;)

i mmg sengaja cari tempat yg paling tepi sbb nya nk tgk secara dekat Tun dan juga of course la nk tgk encik tunang i tu..hehe..Tun senyum kt i u allsss..rasa nk pengsan! haha..actually dulu mama i penah keje dgn Tun masa dia buka klinik di Alor Setar..Klinik MAHA..aritu penah tertengok dokumentari kt Astro pasal sejarah Tun, mmg ade la video mama i kt klinik tu..hehe..dgn rambut kembang2...org dulu2 kan..heheh! 

ok la, nnt i tulis lagi ye..ngantuk dah.. tata darlings!

4 comments:

aNa LiEyA said...

yana..awak ni cantikla!sungguh xtipu

Hani said...

yana..kami dua rembat banyak bunga dlm holding room tu...ahahaha....

cik yana said...

@aNa LiEyA

ya Allah..tak la..:)

cik yana said...

@Hani

hehe..ye ke? patut la..

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com