Followers

Sunday, May 1, 2011

180.wedding progress

lama gila kot tak update blog..hehe..byk sgt benda yang i nk update sebenarnya, but sgt sgt busy..tp hari2 blogwalking blog korang korang tahu? ;)

ok skrg i nk update sikit psl wedding progress i..tinggal lg 27 hari! cepatnya masa berlalu..rasanya dulu kira 300++ hari lagi..cepatnya cepatnya..!

kotak2 untuk doorgift masih berbaki beratus ratus yg belum dilipat..sape nk tlg ini?nnt i syg dia byk2..heheh

barang2 untuk diletak dlm kotak doorgift tu belum dibeli tp dah dikenal pasti..chewaah! mcm gula2,takkan nk beli awal sgt kan?takut berair dlm plastik tu..lollypop lg la tak leh beli awal..maybe 2-3 hari sebelum baru bleh beli ;)

doorgift utk rombongan sebelah lelaki dah tempah, siap insyaAllah pertengahan mei..maybe suruh dia antar kt adik i yg stay kt putrajaya tu je la kot..risau la pulak kalau nk minta dia pos..fragile tuuu! ;)

bunga telur yg i tempah tu insyaAllah seminggu sebelum majlis siap..ni pun nk minta adik i bw balik ke kedah nnt..

kad kawen belum pos lg ok! tengah mengumpul alamat kawan2..huhu..alaaaa..nervous la pulak..sempat ke ni..:(

hantaran punya decorations satu hape pun belum buat lg..adui la..bila nk start buat ni..huhu..risau risau!!

wedding signnage! adoi..

guestbook belum siap jugak :(

nnt nk kena confirmkan dengan florist psl bunga yg i tempah, kak zue pasal wedding cake, kak lia pasal henna, makteh i psl nk minta dia pakaikan i inai daun, ruby pasal die ckp nk bg i daun inai (heheh!), kompang utk ingatkan tarikh, dj psl lagu masa majlis nnt, make up utk both event, homestay utk family encik tunang, dan bla bla bla bla..

oh but, da beli flight ticket utk honeymoon! ♥


2 comments:

LanaBusyBee said...

u tak yah ingtkan pun i mesti pi umah u ketuk pintu " samekom, yana, ni ruby mai hantaq daun inai ni hehehe"

erin moshimoshi said...

honeymoon kat mana nie ?? mcm kat bali je ...

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com