Followers

Saturday, May 21, 2011

194.tujuh

hari ni pegi borong gula2 dan lollipop utk nk bg pada guest nnt..so doorgift mmg dah settle! yeay! tak pyh nk pikir dah sbb i rasa pemilihan doorgift adalah yg paling leceh & rumit! ;)

lepas wedding nnt i review psl doorgift ok?

kesemua 9 hantaran pun dah siap digubah..thank you so much utk kwn baik i, Liza sbb tlg ajar i buat hntrn..mmuaah! u all bayangkan i bawa balik 9 tray hantaran dalam kereta kelisa..haaaa boleh bayangkan betapa berebut rebut tray tu nk duduk atas seat? heeee! oh btw, i tak buat pun sirih junjung..mama i pun tak kesah..nasib baik! :)

dengan baki lg 7 hari je lg ni, eh nak jd 6 hari dah 30 minit lg, i rasa sgt nervous ok! huhu..tatau la..hrp2 i dah bersedia bergelar Puan..OMG!

2 comments:

Aya said...

wah.. seminggu je lg.. don't worry, you'll do just fine :)

lind said...

dup dap dup dap.. tp mesti happy kan. congrats k :)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com