Followers

Monday, May 23, 2011

196.lima

dengan berbaki lg 5 hari, i berada dalam depression yg amat sangat. i tade mood nak buat kerja, apatah lg nk update wedding progress. i doa semuanya lancar.. bkn mode bridezilla yg i rasa, tp mode mcm mahu hilang ke mana-mana. :(

4 comments:

qemaishak said...

Biasa la tu yana..risau je kan..
insyaallah lps ni gembira selalu tambah2 lps p bercuti honeymoon tu hehe

Cik Syeeda Sobbihi said...

is it? hope u are doing fine dear.. jgn isau k. everything is going to be fine. cheer up!

Alia said...

semoga selamat semuanya,,,suka baca blog yana ni,,sbb sama2 tgh menghitung hari sekarang,,,

anaztasias nora aira said...

all the besh ye dear :)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com