Followers

Thursday, May 26, 2011

199.tiga

hari ni da settle pegi SPA..mlm ni bdn i sakit2 sbb maybe org tu urut kuat sgt kot..die siap tanye i lg, i penah pegi spa ke..hehe..sbb masa dia urut tu,skit pun i tak merungut sakit..padahal nk terkencing tahan sakit..ahaha..mula2 sauna..oh tak tahan i dgn sauna tu..tak suke! ;( lepastu body massage,body scrub,mandi aura,mandi bunga,mandi susu & pedicure manicure..lama gila kot drpd pkl 11 smpai pkl 4 ptg..tp puas hati la,mmg best kene urut..maklum la first time pegi spa..auwwww~! ;)

td i baru je siapkan gubahan bunga untuk bakul2 doorgift nnt..i main gam je n terus cucuk..ahaha..janji lekat..maklum la sejak da reti gune gam tembak ni, mcm asyik nk menghias je :)

td sepetang i cari bunga rozet yg i beli utk family i pakai nnt..tp plastik tu da hilang..so td i try2 je la DIY bunga rozet tu..haru biru gak ni kalau nk DIY utk lebih kurang 30 pieces dlm masa 2 hari lg! gulp! tgk la esok cemana..

malam esok dah nk pakai inai! heee :)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com