Followers

Sunday, May 1, 2011

181.masa utk memanjakan diri di spa sudah booked..oh yeah!

hey ladies!

i rasa i ada satu penyakit la..hehe..kalau lama i tinggal tak update blog ni,mmg amik masa la nk update..tp kalau dah start dok update je hari2, hari2 pun nk update walaupun cuma lirik lagu ;)

td jln2 kt mall dgn mama n adik2 i..nmpk satu spa ni..then i pun singgah la n why not terus booking je utk memanjakan diri i nnt kan?hehe..i tgk brochure spa ni,harga tu i rasa affordable la jugak..better amik in package la sbb kalau amik ala carte (ahaha..mcm mc'd la pulak kan) campur2 semua tu mmg harga lebih dr harga pakej la..

so i booked pakej pengantin yang berharga RM295..ok kot eh harga tu? ;) pakej tu merangkumi :

full body massage

bertangas & sauna herba (2 dalam 1)

body scrub

manicure & pedicure

full facial treatment (jerawat & whitening)

flower, milk & aura seri bath (3 in 1)

cuma utk facial tu je i tanak buat, so mama yg akan ganti i..risau jugak kot2 la kulit mengelupas ke ape ke nnt kan..

tak sabar la pulak nk memanjakan diri 25 Mei ni.. (*-*)



6 comments:

Syeeda Sobbihi said...

oo kat azie ke?? rsanya ok sgt2 price tu.. selamat memanjakan dirimu yana! heee

Anonymous said...

kak yana,azie yg dekat pacific tu ek

cik yana said...

@Syeeda Sobbihi

ok kan harga tu?tk sbr plak nk p..hehe!

cik yana said...

@Anonymous

yup betul2 :)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

best nye nak gi spa.. :))) dkt sp pun ada.. tapi kak lin tak penah pegi.. kak lin gi erisya spa.. tapi, dah tutup.. so, nak kena try spa lain.. nanti yana update la servis diorg kalau sempat ye :)

nway.. selamat menempuh hidup baru ye dear =)))

Darling Aween said...

takpe facial...kulit akan lebih mulus....cuma buat facial 3 atau 4 hari sebelum acara =)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com