Followers

Sunday, May 8, 2011

182.bunga pahar : DONE!

alhamdullillah, bunga pahar dah siap! yeay..weekend ni dah boleh pickup..tp memandangkan i di perlis, so minta adik i yg amik nnt..masa survey2 nk tempah bunga pahar ni, mmg dah jatuh cinta pandang pertama..hehe..so terus email akak ni, mula2 tu harganya mmg boleh buat i fikir 2x, tp bila i bgtau budget i, n akak tu ckp boleh buat bunga pahar idaman i tu within my budget, i terus tempah je! ;)

mungkin nasib agak baik sbb i rasa i order yg paling last akak tu amik sbb masa tu dia dah nk bersalin..hehe..kt bwh ni la bunga pahar yg i order tu..alhamdulillah..suka sgt :)

mmg recommended la akak ni, cepat je die reply and dia sgt baik even tak pernah pun ckp di phone, just sms je ..utk yg nk order tu bleh la try pegi website ni : qanasuri.wordpress.com

2 comments:

cheQmOomOo said...

sukeee :D

cheQmOomOo said...

cik yana..nk tnye mn bli kertas tisu tu ye?..nk wat tp mcm ssh jek nk cari..

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com