Followers

Thursday, May 19, 2011

189.sembilan.

dah tinggal satu angka je..huuuuu..

berdebar gila kot sbb rasa mcm byk je belum siap :(

smlm alhamdulillah, dpt siapkan kerja yg mmg kena settlekan smlm jugak..

final fitting - done! lega sgt2..hehe..warna baju lebih matching berbanding dengan first fitting..tq to wedding planner sbb berusaha utk puaskan hati i.. :) baju utk akad nikah dan bersanding dah try full set siap dgn keris lg..hehe..rasa mcm tak sabar pulak..hehe!homestay utk rombongan dari johor pun dah tgk..yg ni encik kesayangan puas hati, rumah besar, bilik 5, toilet 3..kalau sape2 yg nak homestay di alor star ni, bgtau ye. nnt i bg contact number.kompang kitaorg call je and pakteh (panggilan pakcik kompang) tu layan elok je..call sbb nk bgtau flow majlis mcm mane..:)songkok utk akad nikah pun dah beli..tp mcm sedikit mahal berbanding songkok biasa..sbb pakcik tu yang buat sendiri songkok tu..kotak pun kena cas 2ringgit..huuuu

so operasi hari ni, i nak distribute kad kawen i..i belum jemput pun lg kwn2 ofis i ni..encik kesayangan dah  bising2..hehe..baik baik.hari ni jugak i jemput ok? :)

cuma satu je yg buat i susah hati, hantaran belum decorate ape pun lagi..itu la mengada sgt nk buat sendiri..hambik ko! hehe..doakan i berjaya siapkan hantaran i ni ok? 

till then darlings..

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com