Followers

Thursday, June 2, 2011

201.nk review psl ape dulu ye?

alhamdulillah, dah 5 hari i dpt title Puan..heheh..rasa mcm tak percaya je..rase mcm masih kawan2 je mcm dulu..but yes, he is my husband and i akan dahulukan dia daripada apa segi sekalipun. insyaAllah..:)

serius i nak review pasal my wedding, tp i buntu nak start dari mana dulu..hehe..adoi la..pening den! ;)

apa yg i akan review satu persatu nnt ialah mengenai :

inai / henna
hantaran
makeup
baju nikah
baju sanding
bilik pengantin
pelamin
gendang/silat
rozet (hilang tanpa dpt dikesan)
bunga tangan
doorgift for rombongan dr Johor, guest and kids
kek kawen
walkaway
kasut nikah & sanding
contact lense
guestbook
etc etc etc

see? banyak kan? hehe..ada apa2 yg nak i review lg?

8 comments:

tqahmisdar said...

tak sabar nak baca semua review, btw, tahniah dear! =)

a.N.I.s said...

suka baju nikah kak yana. cantik!!

juliet. said...

siyes kak. baju nikah sangat cantik! love the detailssss! :) and u lokk beautiful on your wedding. congratulations. smoga kekal ke syurga Allah. aminnnn :)

aNa LiEyA said...

sumpah cantik guess book awak!!!

Izzatul Shazni said...

selamat pengantin baru !! suka suka suka ! tahniah sys ! :) ---> first time dtg comment sini :)

LanaBusyBee said...

yana, review pasal cincin gak yer, suka la cincin yana tuh ^^...haaaih kena cari satu version emas punya hehehe

Merah Baldu said...

cantik nye baju..btw congrats

nida-razak said...

ooh..baju sangat cantik..veil sangat cantik...suke!! =)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com