Followers

Monday, June 27, 2011

Review : wedding cake

talking about my wedding cake, teringat2 lagi kesedapan kek tu..nyummm!


mula2 i tak plan pun nk buat potong kek sbb i rasa nk buat pulut kuning je..tp lepas i tgk blog kak zue , i terus email dia n booking nk tempah rainbow cake! which is i tgk gmbr je i dah rasa terliur..hehe..but i tanah fondant, so kak zue letak butter cream kot kalau tak silap..i tak sure..sbb kalau fondant, nnt syg je kalau tak mkn kan..baik i buat yg bleh mkn kan? ;)


i request cake tu nk kosong je kt bahagian atas tu sbb i plan nk letak fresh flower..actually i minta kek tu nnt warna putih, but it turns to a bit yellowish..tak kisah lah, janji sodap! :) 

cupcake kt keliling cake tu aween yg sponsor! thanks dear :)


i belum dpt offical photos yg ada gmbr rainbow tu, kalau ada nnt i upload ye?









3 comments:

Fariza said...

hik3.
samalah kita.
i pun mahu buat rainbow kek.
cantik kan. :)

cheQmOomOo said...

weeee mcm besh jek..teringin gk :)

Nawal Abdul Razak said...

comelnya the rainbow kek tu yana... kakak tu mmg rumah dia kt alor setar eih.. kt mana?

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com