Followers

Thursday, June 9, 2011

205.review : make up

sejak Mr Hubby i balik kg n i stay sorang2 kt rumah, i mmg tade mood nk update blog. hehe..sorry dearie. mlm ni i akan bertolak ke johor utk groom's reception pulak.so i mmg bertekad utk buat sebanyak mana review yg i mampu hari ni okey? hehe..ye la nnt kat sane, takkan i sibuk nk update blog pulak. kat rumah in law kot..heee! ;)

so about my make up during solemnization & reception, i really love it..mmg berubah terus muka i..ahah..but my hubby lagi suka make up i time solemnization :)

i booked org yg make up i ni dah lama..since last year..mula2 i tgk make up ruby, mmg fall in love ngan make up dia..terus i tanya sapa yg make up..rupanya kawan lama skolah kitaorg jugak..kecik kan dunia ni? i pun contact la dia through her fb..orangnya mmg cantik ok..kulit muka licin je..gebu je..hehe..yg i mmg nekad (chewahhh..ahah) nk amik dia ni, sbb dia perempuan..senang la nak pakaikan baju, korset,tudung ape semua ni..lagi satu sbb utama adalah, dia boleh dtg rumah utk makeup..harga pun sgt lah ok..trust me! 

utk make up nikah, i minta nak ada warna purple kt ayeshadow sbb baju kitaorg dah warna putih, tp sampin mr hubby warna purple/pink and my handflower also purple..so dia ok je..boleh dibawa berbincang la..hehe..make up masa reception pun i suka jugak..blue and purple punya eyeshadow..pendek kata i mmg suka la! hehe..

gmbr utk reception tak byk sbb my bestfriend tu jd pengapit i masa tu :) so kt bwh ni gmbr2 yg agak close up jugak la..ni from my bestfriends dslr, yg drpd OP belum dpt lg..lambatnye :(

3 comments:

d'nuraini said...

cantik...nx amik dia jugak la t.. ;)

fitria said...

cantik.. gojes... baju pun mavelos .. :)

iyfah said...

salam pn yana! congrats for the weeding. ble minta contact nama ur mua x? email me at iyfah7s@yahoo.com. thanks yana!

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com