Followers

Thursday, June 9, 2011

206.review : hand flower

sesiapa yg pernah baca pasal entry ni mesti tau kan betapa i mengharapkan utk dapat bunga tangan yg cantik..huhu..

ye la,tp dalam hidup ni, tak semua benda yg kita nak kita akan dpt, ye kan? huhu..itu lah yg terjadi kt i..sedih gile ok..band terus kedai tu...huaaaaa..ptg jumaat (27Mei2011) i pun dengan rasa tak sabarnye pegi la kedai bunga yg tempah tu. 

slumber je org tu ckp yg ade cuma rose purple je..itu pun cuma ada dlm 20batang..pergghhhh..baru skrg kau nak bgtau yg bunga tu takde? die ckp sbb bunga import..dengan  bunga butterfly idaman i tu pun tade!..apek ni mmg bikin panas je..i dah la masa tu penat gila ke sini ke sana amik itu amik ini beli itu beli ini..i order rose purple,pink n jugak butterfly..

nasib baik ko pulangkan deposit aku apek oiiii..so yg i dapat rose purple tu mmg i buat semata utk nikah je la..da la bunga2 tu buruk sbb masa i amik tu, bunga tu still dlm kuncup yg warna putih tu..ala yg mcm pembalut bunga tu..nasib nasib..! bunga nikah tu i balut dengan ribbon yg tone color pink purple utk nak bg naik skit warna bunga tu..kalau tak, mcm dull je.. :(

 

bunga utk sanding masa tu i tak pikir pun lg..sbb ingat ok, kita prepare utk nikah je dulu..so utk bunga reception, ptg hari nikah tu baru keluar cari ngan my pengapit merangkap bestfriend i, kima. beli roses merah yg cantik, terubat skit hati i..hehe..kt rose merah tu i letak pearl tanak bg nmpk kosong..

tak sampai petang semua dah layu..sedih  hati ni tade sape yg tau..waaaaaa..banned kedai tu! wek!

1 comments:

Anonymous said...

salam.,
hye nak tanyer tudung nikah tu u beli kat maan ek chantek la simple je

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com