Followers

Monday, June 27, 2011

Review : guestbook

mood utk update about my wedding semakin menurun..ehehe..tp i gagahkan jugak ;)

so utk hari ni, i nak review psl guestbook wedding i..i tempah guestbook ni kat Photobook ..servis sgt cepat..beberapa hari lepas submit, dah bleh dpt hasilnya :)

so kt photobook ni, kita kena download software yg ada kt website tu, then kena susun sendiri gmbr2 kita ikut citarasa masing2..ikut u alls la nk susun atas ke, bwh ke, kiri ke, kanan ke..its all up to u..mmg ambil masa skit but there is sentimental value pasal kita yg design sendiri guestbook kita..try la..senang je:) lepas dah siap tu, terus je submit kt diaorg..and of course photobook ni selalu tau buat sales/discounts :) harga pun sgt berpatutan if ada discounts..utk guestbook i ni,i buat 40 pages..semuanya bergambar and guestbook tu jugak kitaorg gunakan untuk majlis bertandang. mmg penuh and sgt memori.. ;)

kt guestbook corner ni, i letak pen, lollypop and sabun as a gift utk guest yg sudi coretkan sepatah dua kata utk kitaorg..



3 comments:

Fariza said...

cntik..
suka. :)

eMaH SoMeL said...

nice :)

erin moshimoshi said...

wah sis cntik la .. tapi photobook ni kena bayar kan ?

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com