Followers

Monday, June 6, 2011

204.review : hantaran for Him

sunyi sepi nya rumah Mr Hubby ni :( rindu dia...aaaaaaa..

alkisahnya Mr Hubby dah balik Johor utk preparation majlis bertandang nnt..tp i masih stay kat sini sbb akan pegi ke Johor nnt dengan parents i..lmbtnya hari jumaat :(

utk sekarang ni, i nak review skit psl hantaran utk dia..i bagi Mr Hubby i 9 hantaran berbalas 7..hantaran ni i buat sendiri dengan bantuan kwn baik i kt ofis..2 hari tu mmg i pulun gila2 buat hantaran tu..hehe..i mmg bertekad gila nak buat sendiri sbb hantaran i masa i bertunang dulu, i mmg tak puas hati..so kali ni, i tak kesah berhabis skit janji i puas hati! ;)

gambar each of the hantaran i tade la pulak, nnt bila i dah dpt drpd photog , i upload ok? gmbr2 yg ada dlm simpanan i semuanya drpd kamera bestfriend i and hp adik beradik i..

hantaran yg i bagi kat Mr Hubby :

cincinkasutcoklatwacom bamboo pensling bagjam + spekAl-Quran + sejadahbelt + walletperfume

bekas hantaran kayu tu i beli di nilai last year..mm da lama gila..buka plastik mmg berhabuk bersawang segala bagai..heheh..bunga2 tu pulak ada yg i beli di nilai..tp tak cukup pun..then i borong bunga kt borong din pulak..hahah..mmg dok berulang2 je g borong din beli itu ini.. :)

so kat bwh ni la gambar2 sepanjang proses pembikinan hantaran2 tu..hehe..layannnn ;)


0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com